Lid worden?

In totaal mag je vrijblijvend 4 repetities bijwonen en meezingen om de smaak te pakken te krijgen. In deze periode is de “contactpersoon nieuwe leden” je aanspreekpunt voor al je vragen.

De dirigent neemt na deze proefperiode een eenvoudige stemtest af zodat je bij de juiste stemgroep ingedeeld wordt. De stemsoorten zijn sopraan, mezzo-sopraan, alt, tenor of bas.

Mannen(stemmen) zijn altijd welkom! Daarnaast kun je een mail sturen naar info@backcornerzutphen.nl als je lid wilt worden en is het afhankelijk van het op dat moment bestaande ledenbestand of er plek voor je is.

Op dit moment repeteren we wekelijks via ZOOM i.v.m. corona. Dit houden we zo uitdagend mogelijk door veel af te wisselen. De ene keer zing je met je eigen stemsoort nummers lekker door, de andere keer is het meer werken aan nieuwe nummers of de puntjes op de i zetten bij bekende nummers en het einde van de maand bestaat uit met z’n allen lekker zingen met een afsluitende digitale borrel.

Noten kunnen lezen is geen voorwaarde, maar wel fijn. Plezier in het zingen staat voorop. Alle muziekstukken zijn voor koorleden beschikbaar, per PDF en per stempartij ingezongen en op de website geplaatst bij het afgeschermde “ leden menu”. Zo kun je thuis ook oefenen en dus lekker zingen.

De contributie bedraagt € 22,50 per maand.