Lid worden?

Wat leuk dat je overweegt om lid te worden! In totaal mag je vrijblijvend 4 repetities bijwonen en meezingen om de smaak te pakken te krijgen. In deze periode is de “contactpersoon nieuwe leden” je aanspreekpunt voor al je vragen. De dirigent neemt in deze proefperiode een eenvoudige stemtest af zodat je bij de juiste stemgroep ingedeeld wordt. De stemsoorten zijn sopraan, mezzo-sopraan, alt, tenor of bas.

Om je aan te melden stuur je een mail naar info@backcornerzutphen.nl. Afhankelijk van het op dat moment bestaande ledenbestand wordt er bekeken of er plek voor je is.

Wij repeteren elke donderdagavond (behalve tijdens Hemelvaartsdag en de zomer- en kerstvakantie) van 20.00 uur tot 22.00 uur in het DWK gebouw aan de Leeuweriklaan 19 in Zutphen. Noten kunnen lezen is geen voorwaarde, maar wel fijn. Plezier in het zingen staat bij ons voorop! Alle muziekstukken zijn voor koorleden beschikbaar, per PDF en per stempartij ingezongen en op de website geplaatst bij het afgeschermde “Leden menu”. Zo kun je thuis ook oefenen en dus lekker zingen.

Tijdens optredens zingen we uit het hoofd en hebben we vaak choreografie en wisselende opstellingen.

De contributie bedraagt € 25,- per maand.