Hoera, live zingen!

De laatste repetitie, op locatie in het Stedelijk, in vol ornaat, en toen ging Nederland in Coronalockdown. We waren helemaal klaar voor ons eigen samengestelde concert, Backcorner Back in Time op 28 maart. Voor de zomerstop hebben we helaas besloten hem helemaal af te lasten omdat het organiseren niet meer mogelijk bleek.

Ons voorgenomen concert is wel met elkaar aan het eind van het seizoen in stijl afgerond. Iedereen verscheen in zijn hippiekleding, zoals we graag op het podium hadden gestaan. Met een spannende quiz zongen we concertliedjes uit volle borst onder begeleiding van onze vaste dirigente en pianist. Van Fame naar Stil in mij, van Somebody to love naar Shackles met solo’s van de uitblinkers en durfallen.

Backcorner laat zich gelukkig niet snel uit het veld slaan. En dus hebben we de afgelopen maanden gezongen via Zoom en in de buitenlucht in een ruime tuin van een van de leden. In het nieuwe seizoen gaan we weer live van start. Tijdelijk op een andere locatie zodat we onderling voldoende ruimte hebben.

In 2021 vieren we ons 30 jarig bestaan! Natuurlijk denken we na hoe hier invulling aan te geven. Met extra bassen en tenoren zal de start extra feestelijk zijn.

Dus mannen, houd je van zingen of wil je dit een keer uitproberen, kom naar de open repetitieavond op donderdag 10 september om 20.15 in het DWK gebouw. Dit is jouw kans!! Meer info op www.backcornerzutphen.nl of mail naar info@backcornerzutphen.nl