In navolging van alle  Corona-beperkingen is ook ons concert van 28 maart afgelast.   

Ons koor heeft al ruim een jaar veel energie in (de organisatie van) het concert gestoken. Graag willen we jullie het resultaat van die inspanningen laten horen en zien. Daarom gaan we jullie in het najaar alsnog verrassen met ons concert. In de agenda's van de dirigente, band, pianist, spreekster en zaal maar ook die van onze koorleden, wordt naar een nieuwe datum gezocht. Als deze bekend is wordt erop deze site een bericht geplaatst.

De bestelde kaartjes blijven natuurlijk geldig voor de nieuwe datum. Bij verhindering kunnen de kaartjes geannuleerd worden. Wij storten dan zo snel mogelijk het betaalde bedrag terug op de bekende tegenrekening.

Backcorner Back in Time

Op zaterdag 28 maart 2020 verzorgen wij een eigen concert. We zingen diverse popsongs van recent tot de zestigerjaren. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door het Popcollege Zutphen en onze vaste pianist Menno Broer van Dijk. Onze dirigent, Annemarie Hilferink, begeleidt dit alles tot een mooi geheel. 

Annegreet van Bergen presenteert op haar kenmerkende wijze de avond en leidt ons door de afzonderlijke muzikale decennia.

Zie onderstaande poster voor de praktische informatie.